Τριώροφη οικοδομή

Με υπόγειο, πατάρια, σοφίτα, δώμα, στέγη και κολυμβητικές δεξαμενές

Οδός Βασιλέως Παύλου, Ψυχικό

Το κτίριο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, Α’ και Β’ όροφο και σοφίτα.

Στο Ισόγειο, αναπτύσσεται διαμέρισμα 134,08 τ.μ., με καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, wc και δυο υπνοδωμάτια με en-suite λουτρό, το οποίο περιλαμβάνει κολυμβητική δεξαμενή και χώρο αποκλειστικής χρήσης στον ακάλυπτο, ενώ επεκτείνεται σε εσωτερικό εξώστη (πατάρι) 36,17 τ.μ., σχεδιασμένο με υπνοδωμάτιο, λουτρό και βεστιάριο.

Στον Α’ όροφο, αναπτύσσεται διαμέρισμα 143,08 τ.μ. με καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, wc και δυο υπνοδωμάτια με en-suite λουτρό, το οποίο επεκτείνεται σε εσωτερικό εξώστη (πατάρι) 38,44 τ.μ., που φιλοξενεί γραφείο, λουτρό και βεστιάριο.

Ο Β’ όροφος, περιλαμβάνει διαμέρισμα των 136,13 τ.μ. με καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, wc, δυο υπνοδωμάτια και λουτρό, το οποίο επεκτείνεται σε χώρο σοφίτας – εσωτερικού εξώστη (παταριού) συνολικής επιφάνειας 97,67 τ.μ., που περιλαμβάνει καθιστικό, δυο υπνοδωμάτια, wc, λουτρό και βεστιάριο, ενώ εκτονώνεται σε χώρο αποκλειστικής χρήσης με κολυμβητική δεξαμενή στο δώμα του Β΄ ορόφου.

Τα έργα της εταιρείας μας χαρακτηρίζονται από minimal σχεδιασμό και κατασκευή υψηλών προδιαγραφών. Τόσο ο σχεδιασμός, όσο και οι ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες που τον συνοδεύουν, έχουν ως σκοπό την άρτια αρχιτεκτονική επίλυση και την εξασφάλιση της Ενεργειακής Κλάσης Α+, δηλαδή μείωση της δαπάνης θέρμανσης κατά 70%.

Για την επίτευξη της Ενεργειακής Κλάσης Α+, τοποθετούνται στα έργα μας τα ακόλουθα:

⋅ Εξωτερική θερμοπρόσοψη

⋅ Ενεργειακά τζάμια και κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή

⋅ Ατομικές αντλίες θερμότητας

⋅ Ενδοδαπέδια θέρμανση

⋅ Ηλιακά πάνελ

⋅ Φωτοβολταϊκά πάνελ στη στέγη, για τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας των κοινόχρηστων δαπανών

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται εσωτερικά και εξωτερικά είναι ιδιαίτερα προσεγμένα και εξαιρετικής ποιότητας και όλοι οι χώροι των διαμερισμάτων, εκτός από τα λουτρά και τις βεράντες, επιστρώνονται με δρύινα παρκέτα ξύλου Α’ διαλογής.

Επιπλέον, κατασκευάζεται πλήρες ηλεκτρολογικό δίκτυο τριφασικής παροχής, με internet, home cinema, αναμονή οπτικής ίνας και προεγκατάσταση (ιδιωτική) για ηλεκτρική φόρτιση αυτοκινήτων.