Συγκρότημα δύο τετραώροφων οικοδομών

επί pilotis με υπόγειο, σοφίτα και δώμα

ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Το συγκρότημα αποτελείται από υπόγειο, pilotis, τέσσερις ορόφους και σοφίτα.

Τα δύο κτίρια του συγκροτήματος αναπτύσσονται πανομοιότυπα. Στο ισόγειο αναπτύσσονται δύο όμοιες κατοικίες, των 59,85 τμ έκαστη. Αντίστοιχα στον Α’ όροφο του συγκροτήματος αναπτύσσονται δύο διαμερίσματα, των 126,84 τμ σε κάθε κτίριο. Και στον Β και Γ όροφο σύνολο 2 διαμερίσματα των 128,32 τμ έκαστο. Τα διαμερίσματα του Δ’ ορόφου με Ε= 128,78 τ.μ. περιλαμβάνουν ως λειτουργικό παράρτημα σοφίτα με Ε=66,45 τ.μ.

Τα έργα της εταιρείας μας χαρακτηρίζονται από minimal σχεδιασμό και κατασκευή υψηλών προδιαγραφών. Τόσο ο σχεδιασμός, όσο και οι ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες που τον συνοδεύουν, έχουν ως σκοπό την άρτια αρχιτεκτονική επίλυση και την εξασφάλιση της Ενεργειακής Κλάσης Α+, δηλαδή μείωση της δαπάνης θέρμανσης κατά 70%.

Για την επίτευξη της Ενεργειακής Κλάσης Α+, τοποθετούνται στα έργα μας τα ακόλουθα:
⋅ Εξωτερική θερμοπρόσοψη
⋅ Ενεργειακά τζάμια και κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή
⋅ Ατομικές αντλίες θερμότητας
⋅ Ενδοδαπέδια θέρμανση
⋅ Ηλιακά πάνελ
⋅ Φωτοβολταϊκά πάνελ στη στέγη, για τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας των κοινόχρηστων δαπανών

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται εσωτερικά και εξωτερικά είναι ιδιαίτερα προσεγμένα και εξαιρετικής ποιότητας και όλοι οι χώροι των διαμερισμάτων, εκτός από τα λουτρά και τις βεράντες, επιστρώνονται με δρύινα παρκέτα ξύλου Α’ διαλογής.

Επιπλέον, κατασκευάζεται πλήρες ηλεκτρολογικό δίκτυο τριφασικής παροχής, με internet, home cinema, αναμονή οπτικής ίνας και προεγκατάσταση (ιδιωτική) για ηλεκτρική φόρτιση αυτοκινήτων.