Τετραώροφη πολυκατοικία

Κτίριο ενεργειακής κλάσης Α+

Αλέξανδρου Παπαναστασίου, Νέο Ψυχικό

Η οικοδομή αυτή βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στο Νέο Ψυχικό. Η πραγματοποίησή της έγινε με άξονα τις ανάγκες της περιοχής για διαμόρφωση οροφοδιαμερισμάτων μεγέθους 130 τ.μ.έκαστο, καθώς και μιας μεζονέτας 190 τ.μ. στον τελευταίο όροφο.

Το σχεδιασμό διέπουν οι αρχές του σύγχρονου design, με καθαρές γεωμετρικές γραμμές και με έμφαση στην ποιότητα κατασκευής (ενεργειακή κλάση Α+).

Το design υπογραμμίζεται από έναν συνδυασμό υλικών στις όψεις, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο του κτηρίου. Οι κατόψεις διαμορφώνονται λειτουργικά, ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, με τη βοήθεια των σύγχρονων υλικών κατασκευής και του ενεργειακού σχεδιασμού.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Τα έργα της εταιρείας μας χαρακτηρίζονται από minimal σχεδιασμό και κατασκευή υψηλών προδιαγραφών. Τόσο ο σχεδιασμός, όσο και οι ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες που τον συνοδεύουν, έχουν ως σκοπό την άρτια αρχιτεκτονική επίλυση και την εξασφάλιση της Ενεργειακής Κλάσης Α+, δηλαδή μείωση της δαπάνης θέρμανσης κατά 70%.

Για την επίτευξη της Ενεργειακής Κλάσης Α+, τοποθετούνται στα έργα μας τα ακόλουθα:
⋅ Εξωτερική θερμοπρόσοψη
⋅ Ενεργειακά τζάμια και κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή
⋅ Ατομικές αντλίες θερμότητας
⋅ Ενδοδαπέδια θέρμανση
⋅ Ηλιακά πάνελ
⋅ Φωτοβολταϊκά πάνελ στη στέγη, για τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας των κοινόχρηστων δαπανών

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται εσωτερικά και εξωτερικά είναι ιδιαίτερα προσεγμένα και εξαιρετικής ποιότητας και όλοι οι χώροι των διαμερισμάτων, εκτός από τα λουτρά και τις βεράντες, επιστρώνονται με δρύινα παρκέτα ξύλου Α’ διαλογής.

Επιπλέον, κατασκευάζεται πλήρες ηλεκτρολογικό δίκτυο τριφασικής παροχής, με internet, home cinema, αναμονή οπτικής ίνας και προεγκατάσταση (ιδιωτική) για ηλεκτρική φόρτιση αυτοκινήτων.